Meubelspuiterij Hilgersom Coatings is een modern, dynamisch en flexibel bedrijf met vele jaren ervaring. Naast een uitstekende service en grote flexibiliteit, biedt dat garantie voor een prima eindproduct. Meubels, keukens en andere objecten over laten spuiten is niet alleen beter voor uw portemonnee, het is ook veel duurzamer. Als de kwaliteit en de vormgeving nog naar uw zin is, maar voor de kleur wilt u een update, dan is Meubelspuiterij Hilgersom Coatings dé plaats om dat te realiseren.

Wij kunnen uw meubels, keuken, winkelinterieur of andere objecten een complete nieuwe uitstraling geven. Zodat uw woonkamer, keuken, kantoor, winkel of praktijk als nieuw lijkt, terwijl u kosten bespaart. Behalve het overspuiten van keukens of meubels verzorgen wij uiteraard ook al het spuitwerk van nieuwe meubels en objecten voor onze zakelijke klanten. Zowel meubelmakers, interieurbouwers, aannemers, scheepsbouwers en decorbouwers kunnen bij ons terecht voor uiteenlopende projecten waar om een gespoten afwerking wordt gevraagd.

Type ondergrond:

- MDF
- Hout
- Kunststof
- Metaal
- Glas

Alle kleuren zijn mogelijk in zowel:

Mat
Zijdeglans
Tevens kunnen wij structuur- en spettertechniek toepassen.

Graag maken wij een passende offerte voor u. Als u een foto van uw keuken, kast of andere object maakt, kunnen wij een scherpe prijs voor u berekenen. U mag uiteraard ook met uw stoel, gitaar e.d. langskomen.