Bent u op zoek naar een meubelspuiterij om uw meubels opnieuw te laten spuiten? Of om ze een ander uiterlijk te geven? Dan bent u bij Hilgersom Coatings aan het juiste adres! Hilgersom Coatings is gespecialiseerd in het spuiten van meubels.

U bent uitgekeken op de kleur van uw huidige meubels? Dan hebben wij de juiste oplossing voor u: Laat uw meubels overspuiten!

Spuitwerkzaamheden

Hilgersom Coatings specialist op het gebied van het spuiten van meubels. Wij verzorgen opdrachten voor particulieren en bedrijven. Wij spuiten bijna elk meubel. Je kan het zo gek niet bedenken. In de gewenste kleur en/of structuur op de meest uiteenlopende ondergrond. Voorzien van een hoogwaardige afwerking. Alle mogelijke materialen kunnen voor u gespoten worden in vele duizenden kleuren. Zowel in,

- Zijdeglans
- Speciale effecten (spettertechniek, metallic en beitsen)
- Blank lakwerk

Beschadigde meubels opnieuw spuiten

Uw meubels zijn beschadigd? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat uw meubels er weer als nieuw uit zullen zien. Of, indien gewenst, een compleet ander uiterlijk krijgen. U kunt bij ons terecht om beschadigde meubels opnieuw te laten kleuren en lakken.

Onze opdrachtgevers zijn

- Particulieren
- Meubelmakers
- Winkeliers
- Aannemers
- Architecten
- Schildersbedrijven

Welke meubels spuiten wij in onze meubelspuiterij

- tafels
- stoelen
- designmeubels
- antieke meubels
- ander soort meubels
- tuinstellen
- etc.